Repris: extra container beställd

Behovet bevisligen stort, därav gör vi en repris av extra container för bortforsling av oönskat förrådsinnehåll.

Trots att containern vi beställde senast var full vid helgens slut, hade källargångarna fyllts upp av skrymmande föremål (möbler, vitvaror med mera). Vi återupprepar: detta är givetvis inte OK. Det är delad egendom, vi har ett gemensamt ansvar. Grovsoprummen är en service, inte en rättighet, och beteendet att bara släppa sina saker på slumpmässigt vald plats är inte försvarbart och belastar föreningen ekonomiskt, samt gör att vår fastighetsskötare inte kan utföra sina vanliga uppgifter.

Med tråkig ton nu ur vägen vill vi dock belysa att vi beställt container på nytt, då behovet visar sig vara enormt. 

Containern kommer att stå på parksidan under kommande helg (fre 25/10 - sön 27/10). Vet ni med er att ni kommer behöva slänga stora saker inför bytet av förrådsfronter så är det alltså dags att passa på!

Har man inte möjlighet att använda detta tillfälle för att lämna av skrymmande föremål hänvisar vi till Hagby återvinningscentral.

Hälsningar,
Styrelsen

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter