Extra container beställd

Container för bortforsling av oönskat förrådsinnehåll

En oförutsedd bieffekt av byte av förrådsfronter har lett till att många stora föremål (möbler, vitvaror med mera) har fyllt upp våra befintliga grovsoprum, samt övergivits i våra källargångar. Detta är givetvis inte OK, men för att möta den ökade efterfrågan tar vi nu in en container för att undvika liknande problem framöver. 

Containern kommer att stå på parksidan under kommande helg (fre 11/10 - sön 13/10). Vet ni med er att ni kommer behöva slänga stora saker inför byte av förrådsfronter så är det alltså dags att passa på! Detta kommer vara det enda tillfället vi kommer ha en extra container för detta ändamål.

Har man inte möjlighet att använda detta tillfälle för att lämna av skrymmande föremål hänvisar vi till Hagby återvinningscentral: http://s.brfannexet.se/hagby

Föremål får aldrig lämnas i korridorerna i källaren, eller på annan icke-avsedd plats i fastigheten, och vi hoppas att alla boende som behöver nyttjar detta tillfälle.

Hälsningar,
Styrelsen

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter