Felformaterat nyhetsbrev

Vi la nyligen upp en nyhet på hemsidan med information om öppettider. Tyvärr formaterades inte detta brev på rätt sätt, så matrisen med öppettider för tvättstugan under arbetet i källaren v. 3 - 5 kom inte med. För att se nyheten i sin helhet, gå till hemsidan direkt eller följ följande länk:
http://www.brfannexet.se/2016/01/16/%C3%B6ppettider-tv%C3%A4ttstugan-vecka-3-5-30131878

Vi kommer i framtiden att byta ut blogtrottr som leverantör av våra nyhetsbrev, delvis på grund av detta, men även av andra anledningar. När det nya nyhetsbrevsverktyget är implementerat skickar vi ut ett nytt nyhetsbrev för att informera om detta.

Under tiden som vi fortfarande använder oss av Blogtrottr rekomenderar vi att ni kollar nyheterna ni får i er inkorg även på hemsidan, för att försäkra er om att ni får se nyheterna i deras helhet. Nyhetsinläggens titlar i breven fungerar även som en direktlänk till nyheterna på vår hemsida.

Mvh
Simon Wagemyr
Ledamot och Webansvarig, Brf Annexets styrelse

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter