Nytt parkeringssystem Täby Centrum

Täby Centrum byter nu system för betalning av parkering utöver två timmar. I praktiken är det ingen skillnad för oss; vi förblir opåverkade av denna förändring.

Ändringen är sådan att en kamera tar bild på alla registreringsnummer vid infart till garaget och sedan när denna bil åker ut ur garaget, och beräknar tid och pris för parkering som sedan kan betalas på ett eller annat sätt.

Vi som står i garaget under Biblioteksgången blir undantagna genom en kamera som registrerar in- och utpassage vid rampen till vårt privata garage. Eftersom man får stå två timmar gratis kommer systemet se att vi aldrig är i det kommersiella garaget mer än några minuter för genomfart. Detta är inte länge nog för att registrera en avgift.

Mer information om hur denna ändring påverkar Täby Centrums garage kan du få genom deras information.

Med vänlig hälsning
Styrelsen

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar