Nyhetsflöde via e-post

Vi testar just nu en ny funktion på hemsidan så ni boende kan få våra nyheter direkt i er e-postlåda. Detta för att ge er ytterligare möjlighet att vara uppdaterade om vad som pågår i huset, samt för att kunna fortsätta hålla ner mängden tryckt material.

Tjänsten vi använder oss av heter Blogtrottr.com. Det är en gratistjänst som automatiskt skickar ut e-post när det finns en ny nyhet på vår hemsida. För att använda tjänsten går ni bara in på  föreningens hemsida och registrerar er via formuläret på förstasidan (högra kolumnen under nyhetsarkivet).

Då tjänsten finansieras av reklam kommer ni även få en familjevänlig reklambild i slutet av varje mail, något vi finner rimligt då tjänsten är gratis och i övrigt fyller den funktion vi är ute efter.

Ni kan när som helst avregistrera er från tjänsten via de brev blogtrottr skickar er om ni i framtiden väljer att få våra nyheter på annat sätt, eller om vi väljer att pröva en annan metod.

Med vänlig hälsning
Styrelsen

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter