Storstugans gym till Annexets förfogande


Styrelsen för Annexet har kommit överens med Storstugans brf att Annexets medlemmar får nyttja Storstugans nybyggda gym. Det är ett fint gym som är öppet dygnet runt och det är beläget på Åkerbyvägen 92.
Se karta.

Du kommer in i gymmet genom att kvittera ut en nyckelbricka på Storstugans områdeskontor.

Där finns tre rum med bra utrustning för motionering: motionscyklar, roddmaskin, cirkelträningsmaskiner och allmän tyngdlyftningsutrustning. Dusch för herrar och damer separerat. Se foton. På länken kan du se fler foton:
http://tinyurl.com/storstugangym

Styrelsen har beslutat att hålla gymmet kostnadsfritt för Annexets boende under en försöksperiod; från och med nu och fram till årsskiftet. Om försöket faller väl ut, löper avtalet vidare.

Vänligen
Styrelsen

Nyhetsarkiv