Garaget är öppet från kl. 17.00 den 11 juni.

Från klockan 17 tisdag 11 juni kan du använda din garageplats.

Du ska nu hämta ut garagetaggen som används för att komma in i Rodamcos garage mellan 22 och 07. Samt för att komma in i vårt garage. Infarten är Täby Centrums södra garage via rondellen. Kör vidare in i det övre garageplanet och snedda över förbi rulltrappan in till höger. Läsaren till taggen sitter på högra väggen så man måste kliva ur bilen ett tag till.

Passersystemet för vår port aktiveras först på fredag. Då måste du alltså ha tillgång till den nya taggen för att komma in i Annexets garage.

OBS! att när du hämtar ut taggen så får du också en fyrsiffrig kod som används tillsammans med taggen. Så småningom kommer Rodamco att sätta dit en enhet som möjliggör fjärrmanövrerad öppning. Den enheten kommer dock att kosta pengar. Oklart än hur mycket. Mer information kommer om detta.

Garagetaggen hämtar du:
På Storstugans områdeskontor mellan 9 och 12 vardagar. Du måste kunna legitimera dig. Kontoret ligger på innersidan av Storstugan mellan port 96 och 98. Det är den högra delen av Storstugan från vårt håll räknat. Eller på Annexets kontor mellan klockan 17 och 21 nu på torsdag den 13 juni.

Från och med måndag den 17 juni är markparkeringen stängd. Strabag kommer att använda den för sina byggnadsarbetare och det blir nya koder.

Styrelsen
HSB Brf Annexet

Nyhetsarkiv