Garaget öppnar den 11 juni

Nu har det hänt igen. Ny försening!!!!!!!!!! Garaget öppnar enligt uppgift från Rodamco först den 11 juni.

Orsaken är att säkerhetssystemen som ska fungera vid brand inte är testade i sin helhet. Alla system finns där och man vet att de enskilda delarna fungerar. Det som återstår är att en brandkonsult ska göra de avslutande testerna av hela systemet i samverkan.

Strabag låter oss använda platserna bakom vårt hus till dess att garaget öppnar. Använd din vanliga plats. För er som inte har kontrakt på markparkeringen gäller att ni kan ta en valfri plats med märkning Strabag. Detta gäller till och med 11 juni.

Om passeringssystemet inte är klart till detta datum gäller som vi sagt tidigare för de som kommer hem mellan 22 och 06 att markparkeringen på valfri plats 1-30 kan användas. När passeringssystemet är klart stänger Strabag hela parkeringen och ändrar koden. Strabag kommer då att använda parkeringen för sin egen byggnadspersonal.

Man kommer till markparkeringen vid infart från Attundavägen till Åkerbyvägen. Sväng höger första möjliga till Lyktgränd. Garagegrinden syns då framför dig.

Kod vid behov 2525.

För frågor ska du maila ulf.paulsson@ownit.nu

Styrelsen

Brf Annexet

Nyhetsarkiv